Hyvä Puukkojen ystävä

Tätä blogiosuutta olemme odottaneet kauan, nyt se vihdoinkin saatiin. Tarkoituksemme on kertoa täällä tehtaan kuulumisia ja tapahtumia niistä kiinnostuneille, tätä ei ole tarkoitettu mainokseksi mutta ihan varmasti tämä ohjelma sisältää tuotesijoittelua!

Entinen 2015 käyttöönotettu sivustomme oli jo kauan ratkeamispisteessä, tätä uutta sivustoa on rakennettu nyt sen virheet huomioiden pitkään ja hartaasti. Päällisin puolin eroja ei varmasti näy paljon mutta koko tekniikka pinnan alla on täysin uudelleen rakennettu. Tämä paitsi selkeyttää käyttäjän kannalta ominaisuuksia, tuo myös meille mahdollisuuden tuoda paljon uutta sisältöä nähtäville. Vielä jonkin aikaa voi esiintyä käyttökatkoksia ja joitain virheitä toiminnoissa mutta korjaamme niitä koko ajan.

Tuotekuvien määrä ja kuvien tarkkuus tulee paranemaan, kauan kadoksissa ollut zoom toimii taas kuvissa, tuotteisiin tulee videoita eri osien valmistuksesta jne. Varsinkin videoita tulemme julkaisemaan paljon, se on varmasti paras tapa meille näyttää ja kertoa mitä me teemme ja miten meillä tuotanto toimii. Se on myös paras tapa näyttää että me teemme kaikki osat itse, kaikki on kotimaista käsityötä. Myös tätä blogia pidämme itse eikä sitä tee mainostoimisto eikä someguru. 

Uusia julkaisuja tähän blogiin ei tule joka päivä eikä viikko, vain silloin kun meillä on jotain kerrottavaa teille. Seuraava koskee varmaankin 20.10.2019 synttäreitämme tehtaan täyttäessä silloin 140 vuotta. Se sattuu olemaan sunnuntaipäivä joten odotamme teitä sankoin joukoin tehtaalle kanssamme kakkukahveille ja makkaratulille, myös tehdaskierroksia on tarjolla mutta ei puheita eikä pönötystä.