KLIFFA Kolkkapartio

Kolkkapartio on partiopuukkojen sarjasta pienin. Siinä on partiopuukolle tunnusomaisesti muotoiltu kiillotettu hiiliteräksinen terä, jonka mitta on 10 cm. Kahva on valmistettu yksittäisistä nahkalapuista latomalla, jonka jälkeen pinta on hiottu ja lakattu. Kahvan päissä olevat helat ovat kiillotettua alumiinia. Alahela toimii myös sormisuojana, estäen etusormen liukumisen terään. Tuppi on ympärineulottu vaaleanruskeaa nahkaa ja sen kärjessä ja suuaukossa olevat vahvikkeet ovat kiillotettua ruostumatonta terästä. Tupessa on painettu Kliffa logo. Partiopuukon valmistus on aloitettu vuonna 1925 jatkuen yhtäjaksoisesti edelleen. Kolkkapartio on 20cm pitkä, puukko 19cm ja terä 10cm.
Auf Lager
SKU
3445P1
64,00 €

Maximal 20 Zeichen

KLIFFA Kolkkapartio Kolkkapartio on partiopuukkojen sarjasta pienin. Siinä on partiopuukolle tunnusomaisesti muotoiltu kiillotettu hiiliteräksinen terä, jonka mitta on 10 cm. Kahva on valmistettu yksittäisistä nahkalapuista latomalla, jonka jälkeen pinta on hiottu ja lakattu. Kahvan päissä olevat helat ovat kiillotettua alumiinia. Alahela toimii myös sormisuojana, estäen etusormen liukumisen terään. Tuppi on ympärineulottu vaaleanruskeaa nahkaa ja sen kärjessä ja suuaukossa olevat vahvikkeet ovat kiillotettua ruostumatonta terästä. Tupessa on painettu Kliffa logo. Partiopuukon valmistus on aloitettu vuonna 1925 jatkuen yhtäjaksoisesti edelleen. Kolkkapartio on 20cm pitkä, puukko 19cm ja terä 10cm.

Hiiliterästerissä on toimitettaessa suojaöljy, joka on ehdottomasti puhdistettava pois ennen elintarvikkeiden kanssa käyttöä. Puukko on aina käytön jälkeen puhdistettava ja kuivattava ja mielellään öljyttävä. Jos puukko jää märkänä tuppeen, se mustuu ja saattaa ruostua. Mikäli käytät puukkoa elintarvikkeisiin, öljyä terä jatkossa esim. rypsi- tai auringonkukkaöljyllä. Oliiviöljyn happoisuus saattaa tummentaa terää. 

Keittiö- ja kalaveitset sekä riistapuukko ovat ruostumatonta terästä, joka ei vaadi öljyämistä. Ruostumattomassa terässä lukee etsattuna teksti "stainless steel". 

Carbon steel blade is corrosion protected with oil. The oil must be carefully removed before any use with grocery. Blade must be cleaned and dried after every use. We recommend using oil for corrosion protection. If the knife is left wet inside the sheath, it will get black markings and even rust. If you use knife with foodstuff, use eatable oil for example sunflower or rapeseed oil. Olive oil may be too acidic and affect marks on blade. 

The kitchen and fish knives as well as the Game knife are made of stainless steel, which does not require oiling. 

Schreiben Sie eine Bewertung
Sie bewerten:KLIFFA Kolkkapartio
Ihre Bewertung

Die Dorfbewohner und die Jungs waren begeistert und in Ehrfurcht, als eine riesige Kuriosität im September 1922 die Straße entlang rollte. Alfred Kosolas Pferde mussten ihre ganze Stärke aufbieten beim Ziehen des Schlittens, der mit einem Hammer von 5,000 kg beladen, unterwegs zu der Järvenpää Fabrik war. Die Jungen glaubten in ihrer Fantasie bereits das konstante Hämmern im Werk zu hören. Es war ein riesiger Vorschlaghammer, der aussah, wie ein großes Bügeleisen.

Iisakki signature