Valkama 2021

Valkama on Uudenmaan partiopiirin yhdeksäs piirileiri Hangon Syndalenissa. Kesältä 2020 peruuntunut leiri järjestetään kesällä 2021, 11.-18. heinäkuuta. 

Sudenpentujen, seikkailijoiden ja perhepartiolaisten leiri on kaikille avoin ja mielenkiintoista ohjelmaa tarjoava tapahtuma. Se on kesän iloinen kohokohta, joka innostaa uusmaalaiset ja muut partiolaiset sekä ei-partiolaiset ja ulkomaalaiset vieraat nauttimaan leirielämästä. Kesäleiri on täynnä elämyksiä ja on partiovuoden kasvattavin ja koskettavin tapahtuma.

Iisakki Järvenpää on ollut jo vuosia tukemassa partiotoimintaa sekä yhteistyökumppanina monissaeri tapahtumissa. Olemme iloisia saadessamme myös tänä vuonna osallistua. Olemme myymässä Valkama-puukkoja piirileirillä 10.-15.7.2021. Kaikista Valkama-puukoista tilitämme Uudenmaan partiopiirille 15% toiminnan tukemiseen. 

Anzeigen als Liste Liste

4 Elemente

pro Seite
Absteigend sortieren
 1. Valkama hiomakivi
  25,00 €
 2. Valkama Kolkkapartio
  64,00 €
 3. Valkama Askares knife
  44,00 €
 4. Valkama Duck knife
  65,00 €
Anzeigen als Liste Liste

4 Elemente

pro Seite
Absteigend sortieren

Die Dorfbewohner und die Jungs waren begeistert und in Ehrfurcht, als eine riesige Kuriosität im September 1922 die Straße entlang rollte. Alfred Kosolas Pferde mussten ihre ganze Stärke aufbieten beim Ziehen des Schlittens, der mit einem Hammer von 5,000 kg beladen, unterwegs zu der Järvenpää Fabrik war. Die Jungen glaubten in ihrer Fantasie bereits das konstante Hämmern im Werk zu hören. Es war ein riesiger Vorschlaghammer, der aussah, wie ein großes Bügeleisen.

Iisakki signature