Ilkan Partiolaiset Partiopuukko

Partiopuukko on sarjan keskikokoinen malli. Puukkoon partiolaistarjouksena veloituksetta Ilkan Partiolaisten merkki tuppeen sekä nimikaiverrus terään.

Disponible
SKU
3447P2
90,00 €

Máximo %s caracteres.

Partiopuukko on sarjan keskikokoinen malli. Siinä on ko. puukoille tunnusomaisesti muotoiltu, kiillotettu hiiliteräksinen terä, jonka mitta on 12 cm. Kahva on valmistettu yksittäisistä nahkalapuista latomalla, jonka jälkeen pinta on hiottu ja lakattu. Kahvan päissä olevat helat ovat kiillotettua alumiinia. Alahela toimii myös sormisuojana. Tuppi on ympärineulottu vaaleanruskeaa nahkaa ja siinä on tupen kärjessä ja suuaukossa vahvikkeet kiillotettua ruostumatonta terästä. Painatus tuppeen on tehty prässäämällä. Partiopuukon valmistus on aloitettu 1925 jatkuen yhtäjaksoisesti edelleen. 

Partiopuukon koko mitta 24cm, puukko 23cm, terä 12cm.
Escribir Su propia reseña
Estás revisando:Ilkan Partiolaiset Partiopuukko
Su valoración

The villagers and boys were amazed and in awe when a huge oddity rolled down the road in September, 1922. Alfred Kosola’s horses had to tax their strength when drawing a sleigh with an indenting hammer of 5.000 kilograms, along the snowless road to the Järvenpää’s factory. The cubs’ imagination really took over, when they began to hear a constant pounding from the factory. It was like an iron giant’s sledgehammer banging.

Iisakki signature