Ilkan Partiolaiset Jahtipartio

Jahtipartio on partiopuukkojen suurin malli. Partiolaistarjouksena puukon tuppeen painettu Ilkan Partiolaisten logo ja nimikaiverrus terään kuuluvat hintaan. 

Disponible
SKU
3449P2
115,00 €

Máximo %s caracteres.

Jahtipartio on partiopuukkojen suurin malli. Siinä on partiopuukoille tunnusomaisesti muotoiltu, kiillotettu hiiliteräksinen terä jonka mitta on 15 cm. Kahva on valmistettu yksittäisistä nahkalapuista latomalla, jonka jälkeen pinta on hiottu ja lakattu. Kahvan päissä olevat helat ovat kiillotettua alumiinia. Alahela toimii myös sormisuojana estäen etusormen liukumisen terään. Tuppi on ympärineulottu vaaleanruskeaa nahkaa ja siinä on  tupen kärjessä ja suuaukossa vahvikkeet kiillotettua ruostumatonta terästä. Painatus tuppeen on tehty prässäämällä. Partiopuukon valmistus on aloitettu 1925 jatkuen yhtäjaksoisesti edelleen.

Jahtipartion koko mitta on 29cm, puukon 26cm ja terän 15cm.
Escribir Su propia reseña
Estás revisando:Ilkan Partiolaiset Jahtipartio
Su valoración

The villagers and boys were amazed and in awe when a huge oddity rolled down the road in September, 1922. Alfred Kosola’s horses had to tax their strength when drawing a sleigh with an indenting hammer of 5.000 kilograms, along the snowless road to the Järvenpää’s factory. The cubs’ imagination really took over, when they began to hear a constant pounding from the factory. It was like an iron giant’s sledgehammer banging.

Iisakki signature