Helakoru teräsheloilla

Aito Kauhavalla tehty Helakoru. Materiaalina värillinen nahka ja prässätyt teräshelat.
Varastossa
Tuotenumero
171
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Helakoru teräs / musta
34,00 €
Helakoru teräs / vaaleanpunainen
34,00 €
Helakoru teräs / sininen
34,00 €
Helakoru teräs / valkoinen
34,00 €
Helakoru teräs / vaaleansininen
34,00 €
Helakoru teräs / oranssi
34,00 €
Helakoru teräs / keltainen
34,00 €
Helakoru teräs / punainen
34,00 €
Helakoru teräs / vaaleanvihreä
34,00 €
Helakoru teräs / cappuccino
34,00 €
Helakoru teräs / vihreä
34,00 €
Aito Kauhavalla tehty Helakoru. Materiaalina värillinen nahka ja prässätyt teräshelat. Ei lukkoa, kiinnitetään solmimalla esim. ranteeseen tai kaulaan. Helakorussa vaihtoehtona useita värejä: Teräsheloilla nahan värinä oranssi, vaaleanpunainen, vaaleansininen, vaaleanvihreä, vihreä, valkoinen, tummanpunainen, sininen, punainen ja musta.

Hiiliterästerissä on toimitettaessa suojaöljy, joka on ehdottomasti puhdistettava pois ennen elintarvikkeiden kanssa käyttöä. Puukko on aina käytön jälkeen puhdistettava ja kuivattava ja mielellään öljyttävä. Jos puukko jää märkänä tuppeen, se mustuu ja saattaa ruostua. Mikäli käytät puukkoa elintarvikkeisiin, öljyä terä jatkossa esim. rypsi- tai auringonkukkaöljyllä. Oliiviöljyn happoisuus saattaa tummentaa terää. 

Keittiö- ja kalaveitset sekä riistapuukko ovat ruostumatonta terästä, joka ei vaadi öljyämistä. Ruostumattomassa terässä lukee etsattuna teksti "stainless steel". 

Carbon steel blade is corrosion protected with oil. The oil must be carefully removed before any use with grocery. Blade must be cleaned and dried after every use. We recommend using oil for corrosion protection. If the knife is left wet inside the sheath, it will get black markings and even rust. If you use knife with foodstuff, use eatable oil for example sunflower or rapeseed oil. Olive oil may be too acidic and affect marks on blade. 

The kitchen and fish knives as well as the Game knife are made of stainless steel, which does not require oiling. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Helakoru teräsheloilla
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature