Yritykset ja yhdistykset

Voimme räätälöidä tuotteitamme yrityksille, yhdistyksille ja muille yhteisöille. Ne soveltuvat erinomaisesti liikelahjoiksi, henkilökunnan muistamiseen, merkkipäiviin ja ansioituneiden henkilöiden palkitsemiseen.

Teemme aina asiakkaan kanssa suunnitelman ja sen perusteella tarjouksen, tässä kuitenkin lyhyesti mahdollisuuksista ja hinnoittelusta.

 

Kaiverrukset

Kaiverrus on helpoin ja halvin tapa yksilöidä. Terään voidaan kaivertaa yrityksen nimi, saajan nimi tai vaikka Kauko 60v. Teräkaiverrus maksaa 5 € per puukko. Terään voidaan kaivertaa myös logo mutta siinä tulee huomioida että käytettävissä oleva tila on aika matala. Logoon tarvitaan kaiverrustyökalu jonka tekeminen maksaa kertakustannuksena 130 €.

 

 

Kaiverrus terässä Kaiverrus kotelossa

 

 

Tuppileima

Tuppileima on hyvin yleinen ja perinteinen tapa yksilöintiin. Tuppileimaan tarvitaan polttotyökalu jonka valmistaminen maksaa kertakustannuksena 130 € sis alv ja painaminen 5 € per puukko. Samalla leimalla voi myöhemmin tilata lisää ja sitä voi käyttää mihin tahansa puukkomalliin se vain fyysisesti kooltaan sopii.

Vaaleassa tupessa se erottuu hyvin, mustassa ja tummassa tupessa leima on hyvin hillitty. Tupen värin valinnalla voidaan siis vaikuttaa myös leiman huomion herättävyyteen.

 

 

 Esimerkki tuppipainatuksestaEsimerkki tuppipainatuksesta

Esimerkki tuppipainatuksestaEsimerkki tuppipainatuksesta

 

 

Sorkoupotus

Sorkoupotus on yksilöinnin kruunu. Tämän tekniikan pukkojen koristeluun toivat Iisakki Järvenpää serkkunsa Juho Kustaa Lammin kanssa jo 1880-luvulla. Se soveltuu tuohikahvaisiin puukkoihin, jossa metallista valssataan 0,11-0,14 mm ohuita 5 mm levyisiä suikaleita joista teroitetaan toinen sivu. Näistä taivutellaan haluttu kuvio pihdeillä ja pinseteillä ja se naputetaan pienellä vasaralla tuohien sisään ja lopuksi hiotaan kahvan pinnan tasalle. Kuvio on vapaasti valittavissa, minimi tilaus on 1 kpl. Kuvio voi olla esimerkiksi perinteinen koristekuvio kahvan etupuolella ja takapuolella saajan nimi tai koristekuvioon voidaan sisällyttää vaikka nimikirjaimet tai luku. Sorkoupotettu puukko maksaa kuviosta riippuen noin 500-1000 €. Toimitusaikaa pitää varata 3-4 viikkoa, itse kuvion upotukseen menee 1-2 työpäivää per puukko.

 

 

SorkoupotusSorkoupotus Iisakki Järvenpää

 

 

Määräalennukset

Teemme aina tarjouksen jossa huomioidaan haluttu yksilöinti. Isommissa määrissä voimme tehdä esimerkiksi kaiverrukset veloituksetta, varsinaisia määräalennuksia voidaan antaa yli 50 kpl tilauksissa. Koska tuotteemme valmistetaan käsityönä, kustannuksistamme noin 80% koostuu henkilöstökuluista joka ei mahdollista suuria alennuksia.

Tutustu tarkemmin:

Yritysesite kevät 2020


Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature