Yritykset ja yhdistykset

Räätälöimme tuotteitamme yrityksille, yhdistyksille ja muille yhteisöille. Tarjoamme laadukkaan, kestävän ja kotimaisen tuotteen yhteistyökumppaneiden ja henkilökunnan merkkipäivien muistamiseen, eläköityvälle, kesä-, joulu- ja liikelahjaksi. 

Iisakki Järvenpään puukot valmistetaan tehtaallamme Kauhavalla vanhoilla koneilla ja menetelmillä alusta loppuun. Tuotteemme eivät ole vain ”design from Finland” vaan ne on myös valmistettu Suomessa. Valmistamme jokaisen osan itse; helat, terät, tupet ym. Tuotteemme valmistetaan käsityönä, kustannuksistamme noin 80% koostuu henkilöstökuluista.

 

Kaiverrukset

Kaiverrus on helpoin ja halvin tapa yksilöidä. Terään voidaan kaivertaa yrityksen nimi, saajan nimi tai vaikka "Kauko 60v". Käsin tehtävä teräkaiverrus lisänä tuotteen muuhun yksilöintiin on ilmainen. Lisätietoa vaihtoehdoista kauppamatkustajaltamme.
Terään voidaan kaivertaa myös logo. Logoon tarvittavan kaiverrustyökalun tekeminen maksaa kertakustannuksena 110€ (+alv24%) ja se on aina jatkossa käytettävissänne mihin tahansa tuotteeseen. Myös tupen yläosaa kiertävään metallikimpeen voi kaivertaa esim. yrityksen nimen tai logon. 

 

   

 

 

Tuppileima

Tuppileima on hyvin yleinen ja perinteinen tapa yksilöintiin. Tuppileimaan tarvitaan polttotyökalu jonka valmistaminen maksaa kertakustannuksena 110 € (+alv24%) ja tuppeen painaminen kuuluu hintaan. Samaa leimaa voi jatkossa käyttää mihin tahansa puukkomallin tuppeen se vain fyysisesti kooltaan sopii. Vaaleassa tupessa leima erottuu hyvin, mustassa ja tummassa tupessa leima on hillitympi. Tupen värin valinnalla voidaan siis vaikuttaa myös leiman huomiota herättävyyteen.

 

 

 Esimerkki tuppipainatuksestaEsimerkki tuppipainatuksesta

Esimerkki tuppipainatuksestaEsimerkki tuppipainatuksesta

 

 

Sorkoupotus

Sorkoupotus on yksilöinnin kruunu. Tämän tekniikan pukkojen koristeluun toivat jo 1880-luvulla Iisakki Järvenpää serkkunsa Juho Kustaa Lammin kanssa. Sorkoupotustekniikka soveltuu tuohikahvaisiin puukkoihin. Metallista valssataan 0,11-0,14 mm ohuita 5 mm levyisiä suikaleita, joista teroitetaan toinen sivu. Näistä sorkoista taivutellaan haluttu kuvio pihdeillä ja pinseteillä. Kuvio naputetaan pienellä vasaralla tuohien sisään ja lopuksi hiotaan kahvan pinnan tasalle. Kuvio on vapaasti suunniteltavissa, se voi olla esimerkiksi perinteinen koristekuvio kahvan etupuolella ja takapuolella saajan nimi tai koristekuvioon voidaan sisällyttää vaikka nimikirjaimet tai luku. Sorkoupotettu puukko maksaa kuviosta riippuen noin 500-1000 €. Toimitusaikaa pitää varata 3-4 viikkoa, itse kuvion upotukseen menee 1-2 työpäivää per puukko.

 

SorkoupotusSorkoupotus Iisakki Järvenpää

 

 

Tilaukset ja toimitusaika

Tilauksilla ei ole minimimäärää, tilata voi yhden siinä kuin satakin. Kaikki puukot pakataan lahjarasiaan ja paperipussiin valmiina luovutettavaksi.
Toimitusaika tilauksen koosta riippuen 1-3 viikkoa. 

 

 

Ota yhteyttä

info@iisakkijarvenpaa.fi 
06-4340135

Iisakki Järvenpää Osakeyhtiö


Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature