Törni 100v juhlapuukko

Rating:
100% of 100

100 kappaleen numeroitu sarja Lauri Törni 100v- juhlapuukkoja. Puukossa ja tupessa on hopeiset Lauri Törni Perinnekilta ry:n merkit. Tilitämme Perinnekillalle kaikista näistä 100v-puukoista 50€ toimintatuen. 100v juhlapuukko toimitetaan Operation Shining Brass mukaisesti messinkikantisessa peltirasiassa.

Varastossa
Tuotenumero
9016TJ
380,00 €

Maximum 20 characters

Teimme Lauri Törni Perinnekilta ry:n logosta käsin lehtisahalla, viilalla ja pihdeillä mallin valumuotille, jolla valettiin hopeiset merkit. Merkki on kiinnitetty Puukon tuppeen ja myös istutettu Lauri Törni 100v Puukon päähän hopealaattaan. Samasta merkistä teimme myös hopeisen korusarjan. Nämä tuotteet ovat täysin kotimaista käsityötä ja ne on valmistettu tehtaassamme Kauhavalla. Puukon malli on Jääkäripuukko, siinä on hiiliterästerä ja visakoivuinen kahva. Lauri Törni 100v juhlapuukkoa valmistetaan vain sadan kappaleen numeroitu sarja ja niistä kustakin tilitämme Perinnekillalle 50€ toimintatuen. Juhlapuukko toimitetaan mustassa itse valmistamassamme peltirasiassa jossa on kiillotettu messinkikansi, Operation Shining Brass mukaan. Kanteen on kaiverrettu Perinnekillan logo.

Lisätietoja
Mitat: Length/pituus 27cm
Knife length/puukon mitta 26cm
Blade length/terän mitta 13cm

Hiiliterästerissä on toimitettaessa suojaöljy, joka on ehdottomasti puhdistettava pois ennen elintarvikkeiden kanssa käyttöä. Puukko on aina käytön jälkeen puhdistettava ja kuivattava ja mielellään öljyttävä. Jos puukko jää märkänä tuppeen, se mustuu ja saattaa ruostua. Mikäli käytät puukkoa elintarvikkeisiin, öljyä terä jatkossa esim. rypsi- tai auringonkukkaöljyllä. Oliiviöljyn happoisuus saattaa tummentaa terää. 

Keittiö- ja kalaveitset sekä riistapuukko ovat ruostumatonta terästä, joka ei vaadi öljyämistä. Ruostumattomassa terässä lukee etsattuna teksti "stainless steel". 

Carbon steel blade is corrosion protected with oil. The oil must be carefully removed before any use with grocery. Blade must be cleaned and dried after every use. We recommend using oil for corrosion protection. If the knife is left wet inside the sheath, it will get black markings and even rust. If you use knife with foodstuff, use eatable oil for example sunflower or rapeseed oil. Olive oil may be too acidic and affect marks on blade. 

The kitchen and fish knives as well as the Game knife are made of stainless steel, which does not require oiling. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Törni 100v juhlapuukko
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature