Kulkuri

Rating:
100% of 100
Kulkuri on varsinainen maanteiden Kuningas joka ei olemassaoloaan anteeksi pyytele.
Varastossa
Tuotenumero
1242
119,00 €

Maximum 20 characters

Kulkuri on varsinainen maanteiden Kuningas joka ei olemassaoloaan anteeksi pyytele. Vaikuttavan mustanpuhuva Puukko koostuu mustasta hiiliteräs terästä, valetuista pronssiheloista sekä visakoivuisesta kahvasta joka on ensin petsattu mustaksi ja sen jälkeen öljytty pellavaöljyllä. Mustaa kahvaa korostavat oranssit koristeraidat. Tuppi on neulottu paksusta kasvisöljyllä parkitusta härän vuodasta, mustasta tottakai. Kuten ensimmäinen maanteiden legendakin aikanaan, T-Fordin sai minkä värisenä tahansa kunhan se on musta, myös Kulkuri on valittavissa mustana. Tämä Kulkuri kertoo tarinansa ja siihen ei sanoja tarvita.

Hiiliterästerissä on toimitettaessa suojaöljy, joka on ehdottomasti puhdistettava pois ennen elintarvikkeiden kanssa käyttöä. Puukko on aina käytön jälkeen puhdistettava ja kuivattava ja mielellään öljyttävä. Jos puukko jää märkänä tuppeen, se mustuu ja saattaa ruostua. Mikäli käytät puukkoa elintarvikkeisiin, öljyä terä jatkossa esim. rypsi- tai auringonkukkaöljyllä. Oliiviöljyn happoisuus saattaa tummentaa terää. 

Keittiö- ja kalaveitset sekä riistapuukko ovat ruostumatonta terästä, joka ei vaadi öljyämistä. Ruostumattomassa terässä lukee etsattuna teksti "stainless steel". 

Carbon steel blade is corrosion protected with oil. The oil must be carefully removed before any use with grocery. Blade must be cleaned and dried after every use. We recommend using oil for corrosion protection. If the knife is left wet inside the sheath, it will get black markings and even rust. If you use knife with foodstuff, use eatable oil for example sunflower or rapeseed oil. Olive oil may be too acidic and affect marks on blade. 

The kitchen and fish knives as well as the Game knife are made of stainless steel, which does not require oiling. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kulkuri
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature