Kliffa Sorsapuukko

Sorsapuukko on aikuiseen käteen sopiva vuolupuukko.

Kliffa-puukon hintaan sisältyy nimikaiverrus terään ja Kliffa-partioleirin logo tuppeen. Kaikista myydystä Kliffa-tuotteista 15% tilitetään Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:lle.

Varastossa
Tuotenumero
6283P1
65,00 €

Maksimissaan 20 merkkiä

Kliffa -sorsapuukko jakaa mustanpuhuvan 8 cm hiiliterästerän Juhlavuolun, Aitopuukon ja Jänisjahdin kanssa. Sorsapuukon visakoivuinen kahva on yksinkertaisen toimiva ja siinä on uushopeaheloitus. Kahvaan on poltettu sorsan kuva. Tuppi on vaaleaa nahkaa, jossa on painettuna Kliffa-logo sekä kaislakuviointi. Tuppeen on leikattu puoliympyrä suuaukkoon, josta kahvan sorsa lähtee lentoon. Käyttöpuukkojen aatelia.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kliffa Sorsapuukko
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature