Fruktknivsserien

Den legendariska fruktknivsserien som producerats i årtionden och som många kommer ihåg att mormor hade. Knivarnas teakskaft är tillverkade av ett parti som hittades i källarens gömmors på 50–60-talet.
I Lager
SKU
2440
1 141,10 kr

Max: 20 tecken

Den legendariska fruktknivsserien som producerats i årtionden och som många kommer ihåg att mormor hade. Knivarnas teakskaft är tillverkade av ett parti som hittades i källarens gömmors på 50–60-talet. På grund av den långa lagringstiden kan teaken ha små färgskillnader som antagligen kommer att jämnas ut med tiden. Av detta parti kunde man tillverka 200 fruktknivsserier för försäljning. Serien innehåller fyra fruktknivar samt ett bordsställ i trä. Även askarna är tillverkade av det ursprungliga partiet från källaren. Det är alltså inte retro, utan gammalt på riktigt. Det är inte så länge sedan som man inte hade tillgång till frukter året om i Finland, så då man fick dem firades detta förstås med en relevant knivserie. Och inte är man tvungen att göra dem vardagliga idag heller.
Measure and weight /mitat ja paino 
/mått och vista /messen und wiegen /medida y peso Knife in the sheath /puukko tupessa /kniv i slida /Messer in der Scheide /cuchillo en le vaina: Knife /puukko /kniv /messer /cuchillo: Blade / terä /blad /klinge /vaina
length / pituus /längd /länge /longitud: thickness / paksuus /tjocklek /stärke /espesor: ~
Skriv din egen recension
Du recenserar:Fruktknivsserien
Ditt betyg

Iisakki signature