Försäljning

Iisakki Järvenpää ja Kauhavan Puukko PÅ FINSKA

Iisakki Järvenpää ja Kauhavan Puukko, Anja Järvenpää, 1979
I Lager
SKU
8701
341,96 kr
Uppkomsten av Kauhava-kniven, spridningen av dess rykte, arbetskraftens ökning och arbetsfördelningens tillkomst, knivverkstädernas och -affärernas uppkomst, ibruktagandet av elektricitet och utvecklingen av den egentliga knivindustrin, samarbetsföretag o.s.v. är alla del av Kauhava-knivens och knivtillverkningens hundraåriga historia. I sin undersökning berättar Anja Järvenpää om Iisakki Järvenpääs, d.v.s. Pikkuluhtas liv och arbete, uppkomsten av Kauhavas kniv- och slidtillverkning, utvecklingen av knivens och slidans tillverkningsteknik samt allmänt om branschens ekonomiska och sociala fenomen under årtiondenas gång.

Hiiliterästerissä on toimitettaessa suojaöljy, joka on ehdottomasti puhdistettava pois ennen elintarvikkeiden kanssa käyttöä. Puukko on aina käytön jälkeen puhdistettava ja kuivattava ja mielellään öljyttävä. Jos puukko jää märkänä tuppeen, se mustuu ja saattaa ruostua. Mikäli käytät puukkoa elintarvikkeisiin, öljyä terä jatkossa esim. rypsi- tai auringonkukkaöljyllä. Oliiviöljyn happoisuus saattaa tummentaa terää. 

Keittiö- ja kalaveitset sekä riistapuukko ovat ruostumatonta terästä, joka ei vaadi öljyämistä. Ruostumattomassa terässä lukee etsattuna teksti "stainless steel". 

Carbon steel blade is corrosion protected with oil. The oil must be carefully removed before any use with grocery. Blade must be cleaned and dried after every use. We recommend using oil for corrosion protection. If the knife is left wet inside the sheath, it will get black markings and even rust. If you use knife with foodstuff, use eatable oil for example sunflower or rapeseed oil. Olive oil may be too acidic and affect marks on blade. 

The kitchen and fish knives as well as the Game knife are made of stainless steel, which does not require oiling. 

Skriv din egen recension
Du recenserar:Iisakki Järvenpää ja Kauhavan Puukko PÅ FINSKA
Ditt betyg

Iisakki signature