Hopeiset Hela-korvakorut puurasiassa

Kauniit hopeiset Hela-korvakorut puisessa vakassa. Nämä käsintehdyt hopeiset Hela-korvakorut ovat miellyttävät pitää ja sopivat niin arkeen kuin juhlaan. 

Varastossa
Tuotenumero
9113
93,00 €

Teemme puukkojen lomassa myös Helavöitä ja Helakoruja. Nämä käsintehdyt hopeiset Hela-korvakorut ovat miellyttävät pitää ja sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Pakkasimme korvakorut Bo-Åke Ljungarsin valmistamiin monikäyttöisiin rasioihin, voivakkoihin. Tämä kaunis perinteinen lahjakokonaisuus käy niin valmistuvalle nuorelle kuin tasavuosia juhlivallekin. Ja piristykseksi itselle! 

Valitse hopeisten korvakorujen nahan väri; musta, punainen, valkoinen, roosa, sininen, vihreä tai cappuccino.

Pikkuvakka on valmistettu raidasta, pohja tervalepästä ja sidokset ovat koivun juurta. Sen mitat kansi kiinni ovat pit. 11 x lev. 7 x kork. 6,5cm. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hopeiset Hela-korvakorut puurasiassa
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature