Bokseri puukko

Bokseripuukko jatkaa Iisakki Järvenpään koirapuukkojen sarjaa. Puukko on, kuten bokseri rotuna, erinomainen kaveri sekä näyttöön että käyttöön. Komean ulkomuodon omaava puukko soveltuu mainiosti metsäretkille sekä treeneihin. Kahva on miellyttävä käteen myös huonommillakin keleillä ja ruostumaton terä on helppo hoitaa. Kahvan kuten koko puukonkin voi silloin tällöin öljytä esim. pellavaöljyllä, niin pinta pysyy kauniina. Puukon kahvan ylähelana on pronssista valettu bokserin pää sekä koivuntuohi- ja messinkilappuja ja poronluuta. Alahela on myös valettu pronssista. Puukon terä on ruostumatonta terästä, joka on huoleton käytössä ja helppohoitoinen. Puukon tuppi on vaaleaa härännahkaa, tupen yläreunassa messinkihela. Puukon koko mitta tupessa on noin 26cm, puukon mitta 22cm ja terän 11cm.
Varastossa
Tuotenumero
4215
149,00 €

Maximum 20 characters

Lisätietoja
Mitat: Measure and weight /mitat ja paino 
/mått och vista /messen und wiegen /medida y peso

Knife in the sheath /puukko tupessa
/kniv i slida /Messer in der Scheide /cuchillo en le vaina:26cm/160gr


Knife /puukko /kniv /messer /cuchillo: 22cm/120gr


Blade / terä /blad /klinge /vaina
length / pituus /längd /länge /longitud: 10,5cm

thickness / paksuus /tjocklek /stärke /espesor: 2,8mm

Hiiliterästerissä on toimitettaessa suojaöljy, joka on ehdottomasti puhdistettava pois ennen elintarvikkeiden kanssa käyttöä. Puukko on aina käytön jälkeen puhdistettava ja kuivattava ja mielellään öljyttävä. Jos puukko jää märkänä tuppeen, se mustuu ja saattaa ruostua. Mikäli käytät puukkoa elintarvikkeisiin, öljyä terä jatkossa esim. rypsi- tai auringonkukkaöljyllä. Oliiviöljyn happoisuus saattaa tummentaa terää. 

Keittiö- ja kalaveitset sekä riistapuukko ovat ruostumatonta terästä, joka ei vaadi öljyämistä. Ruostumattomassa terässä lukee etsattuna teksti "stainless steel". 

Carbon steel blade is corrosion protected with oil. The oil must be carefully removed before any use with grocery. Blade must be cleaned and dried after every use. We recommend using oil for corrosion protection. If the knife is left wet inside the sheath, it will get black markings and even rust. If you use knife with foodstuff, use eatable oil for example sunflower or rapeseed oil. Olive oil may be too acidic and affect marks on blade. 

The kitchen and fish knives as well as the Game knife are made of stainless steel, which does not require oiling. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bokseri puukko
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature