Törni 100v juhlapuukko

Rating:
100% of 100

100 kappaleen numeroitu sarja Lauri Törni 100v- juhlapuukkoja. Puukossa ja tupessa on hopeiset Lauri Törni Perinnekilta ry:n merkit. Tilitämme Perinnekillalle kaikista näistä 100v-puukoista 50€ toimintatuen. 100v juhlapuukko toimitetaan Operation Shining Brass mukaisesti messinkikantisessa peltirasiassa.

Varastossa
Tuotenumero
9016TJ
380,00 €

Maksimissaan 20 merkkiä

Teimme Lauri Törni Perinnekilta ry:n logosta käsin lehtisahalla, viilalla ja pihdeillä mallin valumuotille, jolla valettiin hopeiset merkit. Merkki on kiinnitetty Puukon tuppeen ja myös istutettu Lauri Törni 100v Puukon päähän hopealaattaan. Samasta merkistä teimme myös hopeisen korusarjan. Nämä tuotteet ovat täysin kotimaista käsityötä ja ne on valmistettu tehtaassamme Kauhavalla. Puukon malli on Jääkäripuukko, siinä on hiiliterästerä ja visakoivuinen kahva. Lauri Törni 100v juhlapuukkoa valmistetaan vain sadan kappaleen numeroitu sarja ja niistä kustakin tilitämme Perinnekillalle 50€ toimintatuen. Juhlapuukko toimitetaan mustassa itse valmistamassamme peltirasiassa jossa on kiillotettu messinkikansi, Operation Shining Brass mukaan. Kanteen on kaiverrettu Perinnekillan logo.

Length/pituus 27cm Knife length/puukon mitta 26cm Blade length/terän mitta 13cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Törni 100v juhlapuukko
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature