Bokseri puukko

Bokseripuukko jatkaa Iisakki Järvenpään koirapuukkojen sarjaa. Puukko on, kuten bokseri rotuna, erinomainen kaveri sekä näyttöön että käyttöön. Komean ulkomuodon omaava puukko soveltuu mainiosti metsäretkille sekä treeneihin. Kahva on miellyttävä käteen myös huonommillakin keleillä ja ruostumaton terä on helppo hoitaa. Kahvan kuten koko puukonkin voi silloin tällöin öljytä esim. pellavaöljyllä, niin pinta pysyy kauniina. Puukon kahvan ylähelana on pronssista valettu bokserin pää sekä koivuntuohi- ja messinkilappuja ja poronluuta. Alahela on myös valettu pronssista. Puukon terä on ruostumatonta terästä, joka on huoleton käytössä ja helppohoitoinen. Puukon tuppi on vaaleaa härännahkaa, tupen yläreunassa messinkihela. Puukon koko mitta tupessa on noin 26cm, puukon mitta 22cm ja terän 11cm.
Varastossa
Tuotenumero
4215
180,00 €

Maksimissaan 20 merkkiä

Measure and weight /mitat ja paino 
/mått och vista /messen und wiegen /medida y peso Knife in the sheath /puukko tupessa /kniv i slida /Messer in der Scheide /cuchillo en le vaina:26cm/160gr Knife /puukko /kniv /messer /cuchillo: 22cm/120gr Blade / terä /blad /klinge /vaina
length / pituus /längd /länge /longitud: 10,5cm thickness / paksuus /tjocklek /stärke /espesor: 2,8mm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bokseri puukko
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature