KONTIO-PUUKKO, ruostumaton

Kukin työ vaatii oikeanlaiset ja tarkoituksenmukaiset työkalut. Metsästäjät jos kukaan osaavat kunnioittaa luontoa ja luonnon elämää. Niinpä Metsien Kuninkaan metsästäjille onkin valmistettu Kontio -puukko, jonka koko olemus kunnioittaa niin karhua kuin sitä vyöllään kantavaa metsästäjää.
Varastossa
Tuotenumero
4239-o
210,00 €

Maximum 20 characters

Kontio-puukko. Kukin työ vaatii oikeanlaiset ja tarkoituksenmukaiset työkalut. Metsästäjät jos kukaan osaavat kunnioittaa luontoa ja luonnon elämää. Niinpä Metsien Kuninkaan metsästäjille onkin valmistettu Kontio -puukko, jonka koko olemus kunnioittaa niin karhua kuin sitä vyöllään kantavaa metsästäjää. Puukko on vaikuttavan kokoinen mutta silti käytön ehdoilla tehty. Tässä Kontiopuukon mallissa on visakoivuinen lakattu kahva ja ruostumattomasta teräksestä tehty 15 cm terä. Ylähelana on pronssista valettu karhunpää. Tuppi on tummanruskeaa nahkaa, jossa on messinki hela. Tämän puukon terä on saman mallinen kuin Leukussa mutta sitä selvästi lyhyempi. Niinpä painopiste raskaan pronssisen karhunpään tasapainottaessa onkin lähellä puukon keskikohtaa. Kontio-puukon kun nuotiolla ottaa esiin, menee viesti metsästyskavereille varmasti perille ilman sanojakin. Pituus 31cm, puukko 27cm, terä 15cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KONTIO-PUUKKO, ruostumaton
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature