Kulkuri

Rating:
100% of 100
Kulkuri on varsinainen maanteiden Kuningas joka ei olemassaoloaan anteeksi pyytele.
Varastossa
Tuotenumero
1242
145,00 €

Maksimissaan 20 merkkiä

Kulkuri on varsinainen maanteiden Kuningas joka ei olemassaoloaan anteeksi pyytele. Vaikuttavan mustanpuhuva Puukko koostuu mustasta hiiliteräs terästä, valetuista pronssiheloista sekä visakoivuisesta kahvasta joka on ensin petsattu mustaksi ja sen jälkeen öljytty pellavaöljyllä. Mustaa kahvaa korostavat oranssit koristeraidat. Tuppi on neulottu paksusta kasvisöljyllä parkitusta härän vuodasta, mustasta tottakai. Kuten ensimmäinen maanteiden legendakin aikanaan, T-Fordin sai minkä värisenä tahansa kunhan se on musta, myös Kulkuri on valittavissa mustana. Tämä Kulkuri kertoo tarinansa ja siihen ei sanoja tarvita.
Measure and weight /mitat ja paino 
/mått och vista /messen und wiegen /medida y peso Knife in the sheath /puukko tupessa /kniv i slida /Messer in der Scheide /cuchillo en le vaina: 24cm/164gr Knife /puukko /kniv /messer /cuchillo: 19,5cm/120gr Blade / terä /blad /klinge /vaina
length / pituus /längd /länge /longitud: 8,5cm thickness / paksuus /tjocklek /stärke /espesor: 3,2mm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kulkuri
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature