Askarespuukko

Askarespuukossa on kapea ja terävä hiiliterästerä, joka on suunniteltu suurta tarkkuutta vaativaan veistoon. Toki se toimii myös helposti mukana kulkevana yleispuukkona, vaikka erätulille. Terän kärki on hyvin ohut ja se on teroitettu aivan kärkeen saakka. Koko puukon mitta 17 cm, josta terän mitta 6 cm.

Varastossa
Tuotenumero
9221
55,00 €

Maksimissaan 20 merkkiä

Askarespuukossa on kapea ja terävä hiiliterästerä, joka on suunniteltu suurta tarkkuutta vaativaan veistoon. Toki se toimii myös helposti mukana kulkevana yleispuukkona, vaikka erätulille. Terän kärki on hyvin ohut ja se on teroitettu aivan kärkeen saakka. Sen soikea visakoivuinen kahva on hiottu pyöreämuotoiseksi, joten puukkoa on helppo käännellä kädessä, normaalin puukko-otteen lisäksi sitä voi käyttää kuin kynää. Vaikka terä on lyhyt, kahva on aikuisen käteen sopiva. Kahva on pintakäsitelty pellavaöljyllä, jonka ansiosta siitä saa hyvän otteen. Tuppi on vaaleaa kasvisöljyparkittua sonnin nahkaa ja siinä on jykevä vyölenkki. Tämän puukon parina malli numero 9222 Kaivertelupuukko luo mainion kaksikon kaikenlaiseen tarkkuutta vaativaan veistoon.

Measure and weight /mitat ja paino 
/mått och vista /messen und wiegen /medida y peso Knife in the sheath /puukko tupessa /kniv i slida /Messer in der Scheide /cuchillo en le vaina: 19cm/70gr Knife /puukko /kniv /messer /cuchillo: 16,5cm/54gr Blade / terä /blad /klinge /vaina
length / pituus /längd /länge /longitud: 6cm thickness / paksuus /tjocklek /stärke /espesor: 3mm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Askarespuukko
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature