RIISTAPUUKKO

Riistapuukko on ihan oma mallinsa jossa yhdistyvät monien puukkojen erikoisominaisuudet. Siinä on ruostumattomasta teräksestä tehty 11 cm terä, kahva on alaosaltaan öljyttyä tuohta ja yläosa visakoivua.
Varastossa
Tuotenumero
6258-o
135,00 €

Maksimissaan 20 merkkiä

Riistapuukko on ihan oma mallinsa jossa yhdistyvät monien puukkojen erikoisominaisuudet. Siinä on ruostumattomasta teräksestä tehty 11 cm terä, kahva on alaosaltaan öljyttyä tuohta ja yläosa visakoivua. Kahvan muotoilu on tehty riistakäyttöä silmällä pitäen. Kahvan tuohiosuus antaa hyvän pidon ja tuntuman kahvaan, öljytty tuohi on kuin säämiskän pinta, ja visakoivuinen yläosa antaa hyvän tuen ettei puukko pääse lipeämään otteesta.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:RIISTAPUUKKO
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature