SORMISUOJALLINEN VUOLU

Sormisuojallinen vuolupuukko on vaativammalle käyttäjälle Vuolupuukosta kehitetty malli. Tämä puukko on tehty kovaan käyttöön, mutta se on myös näyttävä lahja käsillään tekevälle.
Varastossa
Tuotenumero
7386
80,00 €

Maksimissaan 20 merkkiä

Sormisuojallinen vuolupuukko on vaativammalle käyttäjälle Vuolupuukosta kehitetty malli. Siinä on hieman pidempi 10 cm terä sekä kahvassa sormisuoja, joka estää etusormen liukumisen terään.Terä on kiillotettua hiiliterästä, jonka erinomaisten käyttöominaisuuksien vuoksi se on terävä ja myös helppo pitää terävänä. Tässä puukossa ulkonäköön on kiinnitetty enemmän huomiota. Kahva on öljyttyä visakoivua ja sitä saa joko polttoleimatulla hirvenkuvalla tai ilman. Vaalea tai tummanruskea naudannahkainen tuppi on myös varsin koristeellinen. Tämä puukko on tehty kovaan käyttöön, mutta se on myös näyttävä lahja käsillään tekevälle. Hiiliteräs vaatii aika-ajoin hieman öljyä pintaan ja teroituksen. Puukkoon on mahdollista valita myös vasenkätinen tuppi. Huomioi silloin että mahdollinen hirvenkuva puukon kahvassa jää vasenkätisessä tupessa tupen vyöpuolelle. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SORMISUOJALLINEN VUOLU
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature