FILEOINTIVEITSI EEMELI

Fileointiveitsi Eemeli. Eemeli on Iisakki Järvenpään perinteinen pyöreäkahvainen fileointiveitsi, joka on ollut tuotannossa 70-luvun alusta saakka. Eemeli fileointiveitsen terä on kiillotettua ruostumatonta terästä. Kahva on öljyttyä koivua, tuppi vaaleaa nahkaa, jossa koristeena leikattu kalakuvio. Koko mitta 30cm, puukko 28cm, terä 16cm.
Varastossa
Tuotenumero
1240
69,00 €

Maximum 20 characters

Fileointiveitsi Eemeli. Eemeli on Iisakki Järvenpään perinteinen pyöreäkahvainen fileointiveitsi, joka on ollut tuotannossa 70-luvun alusta saakka. Eemeli fileointiveitsen terä on kiillotettua ruostumatonta terästä. Kahva on öljyttyä koivua, tuppi vaaleaa nahkaa, jossa koristeena leikattu kalakuvio. Koko mitta 30cm, puukko 28cm, terä 16cm.
Lisätietoja
Mitat Measure and weight /mitat ja paino 
/mått och vista /messen und wiegen /medida y peso

Knife in the sheath /puukko tupessa
/kniv i slida /Messer in der Scheide /cuchillo en le vaina: 30cm/86gr


Knife /puukko /kniv /messer /cuchillo: 27cm/50gr


Blade / terä /blad /klinge /vaina
length / pituus /längd /länge /longitud: 16cm

thickness / paksuus /tjocklek /stärke /espesor: 1mm

Hiiliterästerissä on toimitettaessa suojaöljy, joka on ehdottomasti puhdistettava pois ennen elintarvikkeiden kanssa käyttöä. Puukko on aina käytön jälkeen puhdistettava ja kuivattava ja mielellään öljyttävä. Jos puukko jää märkänä tuppeen, se mustuu ja saattaa ruostua. Mikäli käytät puukkoa elintarvikkeisiin, öljyä terä jatkossa esim. rypsi- tai auringonkukkaöljyllä. Oliiviöljyn happoisuus saattaa tummentaa terää. 

Keittiö- ja kalaveitset sekä riistapuukko ovat ruostumatonta terästä, joka ei vaadi öljyämistä. Ruostumattomassa terässä lukee etsattuna teksti "stainless steel". 

Carbon steel blade is corrosion protected with oil. The oil must be carefully removed before any use with grocery. Blade must be cleaned and dried after every use. We recommend using oil for corrosion protection. If the knife is left wet inside the sheath, it will get black markings and even rust. If you use knife with foodstuff, use eatable oil for example sunflower or rapeseed oil. Olive oil may be too acidic and affect marks on blade. 

The kitchen and fish knives as well as the Game knife are made of stainless steel, which does not require oiling. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:FILEOINTIVEITSI EEMELI
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature