Valkama2021

Valkama2021

Valkama on Uudenmaan partiopiirin yhdeksäs piirileiri Hangon Syndalenissa. Kesältä 2020 peruuntunut leiri järjestetään kesällä 2021, 11.-18. heinäkuuta. 

Sudenpentujen, seikkailijoiden ja perhepartiolaisten leiri on kaikille avoin ja mielenkiintoista ohjelmaa tarjoava tapahtuma. Se on kesän iloinen kohokohta, joka innostaa uusmaalaiset ja muut partiolaiset sekä ei-partiolaiset ja ulkomaalaiset vieraat nauttimaan leirielämästä. Kesäleiri on täynnä elämyksiä ja on partiovuoden kasvattavin ja koskettavin tapahtuma.

Iisakki Järvenpää on ollut jo vuosia tukemassa partiotoimintaa sekä yhteistyökumppanina monissaeri tapahtumissa. Olemme iloisia saadessamme myös tänä vuonna osallistua. Olemme myymässä Valkama-puukkoja piirileirillä 10.-15.7.2021. Kaikista Valkama-puukoista tilitämme Uudenmaan partiopiirille 15% toiminnan tukemiseen. 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature