Valkama Askarespuukko

Askarespuukossa on kapea ja terävä hiiliterästerä, joka on suunniteltu suurta tarkkuutta vaativaan veistoon. 

Valkama-puukon hintaan sisältyy nimikaiverrus terään ja Valkama-partioleirin logo tuppeen. Kaikista myydyistä Valkama-tuotteista tilitetään 15% Uudenmaan Partiopiiri ry:lle. 

Varastossa
Tuotenumero
9221V
44,00 €

Maksimissaan 20 merkkiä

Askarespuukossa on kapea ja terävä hiiliterästerä, joka on suunniteltu suurta tarkkuutta vaativaan veistoon. Terän kärki on hyvin ohut ja se on teroitettu aivan kärkeen saakka. Sen soikea visakoivuinen kahva on hiottu pyöreämuotoiseksi, joten puukkoa on helppo käännellä kädessä. Vaikka terä on lyhyt, kahva on aikuisen käteen sopiva. Kahva on pintakäsitelty pellavaöljyllä jonka ansiosta siitä saa hyvän otteen. Tuppi on vaaleaa kasvisöljyparkittua härän nahkaa ja siinä on jykevä vyölenkki. Tämän puukon parina malli numero 9222 Kaivertelupuukko luo mainion kaksikon kaikenlaiseen tarkkuutta vaativaan veistoon.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Valkama Askarespuukko
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature