Valkama Sorsapuukko

Sorsapuukko on kooltaan aikuisen käteen sopiva käyttöpuukko. 

Valkama-puukon hintaan sisältyy nimikaiverrus terään ja Valkama-partioleirin logo tuppeen. Kaikista myydyistä Valkama-tuotteista tilitetään 15% Uudenmaan Partiopiiri ry:lle. 

Varastossa
Tuotenumero
6283V
65,00 €

Maksimissaan 20 merkkiä

Sorsapuukko sopii kooltaan vanhemman partiolaisen käteen.  Puukossa on mustanpuhuva 8cm pitkä hiiliterästerä sekä kaunis visakoivuinen kahva. Kahvassa on uushopeaheloitus ja siihen on poltettu sorsan kuva. Tuppi on joko tummanruskeaa tai vaaleaa nahkaa, jossa kaislakuviointi. Tuppeen on leikattu puoliympyrä suuaukkoon, josta kahvan sorsa lähtee lentoon. Sorsapuukko on käyttöpuukkojen aatelia ilman koristuksia. 

Tuotteen koko 23cm, puukon mitta 20cm, josta terä 8cm.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Valkama Sorsapuukko
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature