Messinkiset Hela-korvakorut puurasiassa

Käsintehdyt messinkiset Hela-korvakorut kannellisessa puurasiassa on kaunis perinteinen lahjakokonaisuus niin valmistuvalle nuorelle kuin tasavuosia juhlivallekin. Ja piristykseksi itselle! 

Varastossa
Tuotenumero
9114
75,00 €

Teemme puukkojen lomassa myös Helavöitä ja Helakoruja. Nämä käsintehdyt messinkiset Hela-korvakorut ovat miellyttävät pitää ja sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Korujen lenkki on allergisoimatonta korumetallia. Pakkasimme korvakorut Bo-Åke Ljungarsin valmistamiin monikäyttöisiin rasioihin, voivakkoihin. Tämä kaunis perinteinen lahjakokonaisuus käy niin valmistuvalle nuorelle kuin tasavuosia juhlivallekin. Ja piristykseksi itselle! 

Valitse messinkisten korvakorujen nahan väri; musta, punainen, tummanpunainen, valkoinen, keltainen, oranssi, roosa, vaaleansininen, sininen, vihreä tai cappuccino.

Pikkuvakka on valmistettu raidasta, pohja tervalepästä ja sidokset ovat koivun juurta. Sen mitat kansi kiinni ovat pit. 11 x lev. 7 x kork. 6,5cm. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Messinkiset Hela-korvakorut puurasiassa
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature