Ilkan Partiolaiset Retkisetti

Retkisetti on kaksoispuukko jossa on samassa tupessa sekä Pikku- että Iso Uppo puukot. Partiolaistarjouksena kumpaankin terään saa kaiverruksen veloituksetta. 
Varastossa
Tuotenumero
5618P2
167,00 €

Maksimissaan 20 merkkiä

Maksimissaan 20 merkkiä

Retkisetti on kaksoispuukko jossa on samassa tupessa sekä Pikku- että Iso Uppo puukot.Puukkojen terät ovat kiillotettua hiiliterästä, visakoivuiset kahvat voi valita joko öljyttynä tai lakattuna. Kummankin puukon ominaisuudet löytyvät niiden omista kuvauksistaan. Tämä yhdistelmäpuukko on täydellinen paketti ulkoiluun ja vaelluksille, siinä yhdistyy näppärä vuolupuukko nuotiolle ja ruoan laittoon ja isompi työkalu majoitustöihin. Tämä on myös erinomainen yhteinen työkalu parina vaeltaville ja retkeilijöille. Se on vielä kannettavissa vyölläkin vaikka jo hieman painavampi onkin. Retkisetti on noin 28cm pitkä, Iso Upossa on 13cm terä, pienemmässä Pikku Upossa 8cm terä.
 
Retkisetti on noin 28cm pitkä, Iso Upossa on 13cm terä, pienemmässä Pikku Upossa 8cm terä.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ilkan Partiolaiset Retkisetti
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature