Partiopiirit ja Lippukunnat

 

Puukko, partiolaisen paras kaveri!

Iisakki Järvenpää Osakeyhtiö on vuonna 1879 toimintansa aloittanut, eli jo 142-vuotias, puukkotehdas. Valmistamme edelleen kaikki puukkomme ja niihin tupet täysin käsityönä Kauhavalla. Iisakki Järvenpää on vuosien myötä toiminut partiolaisten kanssa yhteistyössä niin leireillä kuin muissa tapahtumissa.
Partiopuukkomme ovat tulleet tuotantoon jo 1925 ja niitä valmistetaan neljää eri kokoa, pyöreäkärkisestä lasten ensipuukosta, Lastenpartiosta, pitkäteräiseen Jahtipartioon. 
Partiopuukot kuten muutkin puukkomme voidaan yksilöidä tuppeen painettavalla partiopiirin tai lippukunnan merkillä. Terään voidaan kaivertaa puukon omistajan nimi. Partiolaisille sekä painatus että nimikaiverrus sisältyvät hintaan.
Suuremmista eristä teemme mielellämme tarjouksen. Ota yhteyttä info@iisakkijarvenpaa.fi puh.06-4340136

View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Ilkan Partiolaiset Retkisetti
  167,00 €
 2. Ilkan Partiolaiset Hiomakivi
  25,00 €
 3. Ilkan Partiolaiset Jänisjahti
  85,00 €
 4. Ilkan Partiolaiset Sorsapuukko
  85,00 €
 5. Ilkan Partiolaiset Jahtipartio
  115,00 €
 6. Ilkan Partiolaiset Partiopuukko
  90,00 €
 7. Ilkan Partiolaiset Kolkkapartio
  85,00 €
 8. Ilkan partiolaiset Lastenpartio
  65,00 €
View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature