Törni-puukko

Törni puukon päässä on kaiverrettu Lauri Törni Perinnekilta ry:n logo. Sama logo on tupessa valettuna hopeisena merkkinä. Kaikista Törni-puukoista tilitämme Perinnekillalle 10€/kpl toimintatukea.

Varastossa
Tuotenumero
9016
140,00 €

Maximum 20 characters

Teimme Lauri Törni Perinnekilta ry:n logosta käsin lehtisahalla, viilalla ja pihdeillä mallin valumuotille, jolla valettiin hopeinen merkki mikä on istutettuna Törni puukon tuppeen. Samasta merkistä teimme myös hopeisen korusarjan. Nämä tuotteet ovat täysin kotimaista käsityötä ja ne on valmistettu tehtaassamme Kauhavalla. Kaikista tuotteista tilitämme Perinnekillalle 10€/kpl toimintatuen. Puukon malli on Jääkäripuukko, siinä on hiiliterästerä ja lakattu visakoivuinen kahva. Puukon päähän on kaiverrettu Perinnekillan logo. Tämä Törni puukkomalli on meillä pysyvästi tuotannossa.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Törni-puukko
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature