Ilkan Partiolaiset Retkisetti

Retkisetti on kaksoispuukko jossa on samassa tupessa sekä Pikku- että Iso Uppo puukot. Partiolaistarjouksena kumpaankin terään saa kaiverruksen veloituksetta. 
In stock
SKU
5618P2
$181.79

Maximum 20 characters

Maximum 20 characters

Retkisetti on kaksoispuukko jossa on samassa tupessa sekä Pikku- että Iso Uppo puukot.Puukkojen terät ovat kiillotettua hiiliterästä, visakoivuiset kahvat voi valita joko öljyttynä tai lakattuna. Kummankin puukon ominaisuudet löytyvät niiden omista kuvauksistaan. Tämä yhdistelmäpuukko on täydellinen paketti ulkoiluun ja vaelluksille, siinä yhdistyy näppärä vuolupuukko nuotiolle ja ruoan laittoon ja isompi työkalu majoitustöihin. Tämä on myös erinomainen yhteinen työkalu parina vaeltaville ja retkeilijöille. Se on vielä kannettavissa vyölläkin vaikka jo hieman painavampi onkin. Retkisetti on noin 28cm pitkä, Iso Upossa on 13cm terä, pienemmässä Pikku Upossa 8cm terä.
 
Retkisetti on noin 28cm pitkä, Iso Upossa on 13cm terä, pienemmässä Pikku Upossa 8cm terä.
Write Your Own Review
You're reviewing:Ilkan Partiolaiset Retkisetti
Your Rating

The villagers and boys were amazed and in awe when a huge oddity rolled down the road in September, 1922. Alfred Kosola’s horses had to tax their strength when drawing a sleigh with an indenting hammer of 5.000 kilograms, along the snowless road to the Järvenpää’s factory. The cubs’ imagination really took over, when they began to hear a constant pounding from the factory. It was like an iron giant’s sledgehammer banging.

Iisakki signature