Valkama 2021

Valkama on Uudenmaan partiopiirin yhdeksäs piirileiri Hangon Syndalenissa. Kesältä 2020 peruuntunut leiri järjestetään kesällä 2021, 11.-18. heinäkuuta. 

Sudenpentujen, seikkailijoiden ja perhepartiolaisten leiri on kaikille avoin ja mielenkiintoista ohjelmaa tarjoava tapahtuma. Se on kesän iloinen kohokohta, joka innostaa uusmaalaiset ja muut partiolaiset sekä ei-partiolaiset ja ulkomaalaiset vieraat nauttimaan leirielämästä. Kesäleiri on täynnä elämyksiä ja on partiovuoden kasvattavin ja koskettavin tapahtuma.

Iisakki Järvenpää on ollut jo vuosia tukemassa partiotoimintaa sekä yhteistyökumppanina monissaeri tapahtumissa. Olemme iloisia saadessamme myös tänä vuonna osallistua. Olemme myymässä Valkama-puukkoja piirileirillä 10.-15.7.2021. Kaikista Valkama-puukoista tilitämme Uudenmaan partiopiirille 15% toiminnan tukemiseen. 

View as Grid List

4 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Valkama hiomakivi
  $29.12
 2. Valkama Kolkkapartio
  $74.54
 3. Valkama Askares knife
  $51.25
 4. Valkama Duck knife
  $75.70
View as Grid List

4 Items

per page
Set Descending Direction

The villagers and boys were amazed and in awe when a huge oddity rolled down the road in September, 1922. Alfred Kosola’s horses had to tax their strength when drawing a sleigh with an indenting hammer of 5.000 kilograms, along the snowless road to the Järvenpää’s factory. The cubs’ imagination really took over, when they began to hear a constant pounding from the factory. It was like an iron giant’s sledgehammer banging.

Iisakki signature