PEIJAISSETTI

Perinteinen Peijaissetti on palannut mallistoon. Settiin kuuluu jykevä Paistiveitsi ja -haarukka, molemmat näyttävällä visakoivukahvalla. Teräs on ruostumatonta puukkoterästä.Pakkaukseen kuuluu myös vaaleanruskea tuppinahkainen kotelo, joka on 1.8 mm paksua kasvisparkittua härän nahkaa. Kiinnittiminä ovat helavyön lukot.
Varastossa
Tuotenumero
5020
195,00 €
Perinteinen Peijaissetti on palannut mallistoon. Settiin kuuluu jykevä Paistiveitsi ja -haarukka, molemmat näyttävällä visakoivukahvalla. Teräs on ruostumatonta puukkoterästä. Pakkaukseen kuuluu myös vaaleanruskea tuppinahkainen kotelo, joka on 1.8 mm paksua kasvisparkittua härän nahkaa. Kiinnittiminä ovat helavyön lukot. Kotelossa on tasku kummallekin työkalulle, jossa ne säilyvät hyvin naarmuitta. Kotelo on myös erinomainen kehys painatuksille, esimerkiksi yritysten, yhdistysten ja seurojen logoille. Peijaissetti sopii yhtälailla syksyiselle hirvipaistille, kiitospäivän kalkkunalle, joulukinkulle kuin rosvopaistillekin. Koko komeus on pakattu kauniiseen lahjarasiaan. Kotelon mitat 35x12x4 cm. Veitsi ja haarukka pituus 30 cm. Pakkauksen koko 37x14x5 cm.

Hiiliterästerissä on toimitettaessa suojaöljy, joka on ehdottomasti puhdistettava pois ennen elintarvikkeiden kanssa käyttöä. Puukko on aina käytön jälkeen puhdistettava ja kuivattava ja mielellään öljyttävä. Jos puukko jää märkänä tuppeen, se mustuu ja saattaa ruostua. Mikäli käytät puukkoa elintarvikkeisiin, öljyä terä jatkossa esim. rypsi- tai auringonkukkaöljyllä. Oliiviöljyn happoisuus saattaa tummentaa terää. 

Keittiö- ja kalaveitset sekä riistapuukko ovat ruostumatonta terästä, joka ei vaadi öljyämistä. Ruostumattomassa terässä lukee etsattuna teksti "stainless steel". 

Carbon steel blade is corrosion protected with oil. The oil must be carefully removed before any use with grocery. Blade must be cleaned and dried after every use. We recommend using oil for corrosion protection. If the knife is left wet inside the sheath, it will get black markings and even rust. If you use knife with foodstuff, use eatable oil for example sunflower or rapeseed oil. Olive oil may be too acidic and affect marks on blade. 

The kitchen and fish knives as well as the Game knife are made of stainless steel, which does not require oiling. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PEIJAISSETTI
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature