Kalapuukko Monitoimi

Kalapuukko Monitoimi on kalamiehen kaveri, jonka vaikuttavan muotoiseen ja kauniisti kiiltävään terään liittyy monenlaisia käyttöominaisuuksia.
Varastossa
Tuotenumero
6386-o
85,00 €

Maksimissaan 20 merkkiä

Kalapuukko monitoimi. Tätä puukkoa voisi sanoa karskin komeaksi, todelliseksi kalamiehen kaveriksi. Sen vaikuttavan muotoiseen ja kauniisti kiiltävään terään liittyy monenlaisia käyttöominaisuuksia. Kalan perkuuseen muotoillun monitoimiterän selkäosassa on sahalaita suomustamiseen, kärjessä haarukka koukun irrotukseen ja terän selässä pullonavaaja, joka soveltuu mainiosti myös mm. kahvipannun nostamiseen tulilta. Terä on 11 cm ruostumatonta erikoiskromiterästä ja kahva öljyttyä visakoivua. Tuppi on vaaleaa nahkaa,jossa poltettu kala-aiheinen kuviointi. Pituus 25cm, puukko 22,5cm and terä 11cm.
Measure and weight /mitat ja paino 
/mått och vista /messen und wiegen /medida y peso Knife in the sheath /puukko tupessa /kniv i slida /Messer in der Scheide /cuchillo en le vaina: 27cm/132gr Knife /puukko /kniv /messer /cuchillo: 22cm/88gr Blade / terä /blad /klinge /vaina
length / pituus /längd /länge /longitud: 11cm thickness / paksuus /tjocklek /stärke /espesor: +
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kalapuukko Monitoimi
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature