SORMISUOJALLINEN HIRVIJAHTI

Sormisuojallinen Hirvijahti on Vuolupuukosta metsästyskäyttöön kehitetty malli. Siinä on pidempi 15 cm terä sekä kahvassa sormisuoja, joka estää etusormen liukumisen terään.
Varastossa
Tuotenumero
7389-o
95,00 €

Maksimissaan 25 merkkiä

Sormisuojallinen Hirvijahti on Vuolupuukosta edelleen metsästyskäyttöön kehitetty malli. Siinä on pidempi 15 cm terä sekä kahvassa sormisuoja, joka estää etusormen liukumisen terään.Terä on ruostumatonta terästä, joka on käytössä helppohoitoinen. Kahva on lakattua visakoivua ja siihen on polttoleimattu hirven kuva. Vaalea naudannahkainen tuppi on kuvioitu tyylikkäällä, mutta ei liian korostetulla prässätyllä kuvioinnilla. Tupen kärjessä on vahvike ruostumatonta terästä.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SORMISUOJALLINEN HIRVIJAHTI
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature