Cocktail-setti

Cocktailsetti koostuu Cocktailveitsestä ja survimesta. Kaikki puumateriaali on vanhaa viskitynnyrin tammea jota saimme Kyrö Distillery Companysta. Cocktailveitsi perustuu malliltaan perinteiseen Iisakki Järvenpään Koukkupäiseen Vuolupuukkoon, hieman erilaisella terällä valmistettuna. Terä on 2 mm ruostumatonta puukkoterästä joka kestää sitrusten happoja hyvin. Survin on muotoiltu yksinkertaisen siroksi mutta myös toimivaksi käteen kovemmassakin käytössä. Tammi on vuosien saatossa kyllästetty tynnyrinä ollessaan jaloilla juomilla joten niitä ei ole meillä pintakäsitelty mitenkään. Ne eivät kuitenkaan kestä konepesua! Työkalut kulkevat mukana tynnyrilankun palassa johon on työstetty tilat kummallekin ja koko komeus pysyy kuljetuksen aikana yhdessä sidottavalla tuppinahan suikaleella. Veitsen terässä on etsattuna valmistajan nimi joka on myös poltettu alustan pohjaan. Nämä tuotteet on testattu baarimesteriden toimesta ja toimivat niin kotibaarissa kuin ammattikäytössäkin.
Varastossa
Tuotenumero
2450
130,00 €

Maximum 20 characters

Hiiliterästerissä on toimitettaessa suojaöljy, joka on ehdottomasti puhdistettava pois ennen elintarvikkeiden kanssa käyttöä. Puukko on aina käytön jälkeen puhdistettava ja kuivattava ja mielellään öljyttävä. Jos puukko jää märkänä tuppeen, se mustuu ja saattaa ruostua. Mikäli käytät puukkoa elintarvikkeisiin, öljyä terä jatkossa esim. rypsi- tai auringonkukkaöljyllä. Oliiviöljyn happoisuus saattaa tummentaa terää. 

Keittiö- ja kalaveitset sekä riistapuukko ovat ruostumatonta terästä, joka ei vaadi öljyämistä. Ruostumattomassa terässä lukee etsattuna teksti "stainless steel". 

Carbon steel blade is corrosion protected with oil. The oil must be carefully removed before any use with grocery. Blade must be cleaned and dried after every use. We recommend using oil for corrosion protection. If the knife is left wet inside the sheath, it will get black markings and even rust. If you use knife with foodstuff, use eatable oil for example sunflower or rapeseed oil. Olive oil may be too acidic and affect marks on blade. 

The kitchen and fish knives as well as the Game knife are made of stainless steel, which does not require oiling. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Cocktail-setti
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature