PEIJAISSETTI

Rating:
100% of 100

Perinteinen Peijaissetti on palannut mallistoon. Settiin kuuluu jykevä Paistiveitsi ja -haarukka, molemmat näyttävällä visakoivukahvalla. Teräs on ruostumatonta puukkoterästä.Pakkaukseen kuuluu myös vaaleanruskea tai musta tuppinahkainen kotelo, joka on 1.8 mm paksua kasvisparkittua härän nahkaa. Kiinnittiminä ovat helavyön lukot.

Varastossa
Tuotenumero
5020
195,00 €

Maksimissaan 25 merkkiä

Perinteinen Peijaissetti on palannut mallistoon. Settiin kuuluu jykevä Paistiveitsi ja -haarukka, molemmat näyttävällä visakoivukahvalla. Teräs on ruostumatonta puukkoterästä. Pakkaukseen kuuluu myös vaaleanruskea tai musta tuppinahkainen kotelo, joka on 1.8 mm paksua kasvisparkittua härän nahkaa. Kiinnittiminä ovat helavyön lukot. Kotelossa on tasku kummallekin työkalulle, jossa ne säilyvät hyvin naarmuitta. Kotelo on myös erinomainen kehys painatuksille, esimerkiksi yritysten, yhdistysten ja seurojen logoille. Peijaissetti sopii yhtälailla syksyiselle hirvipaistille, kiitospäivän kalkkunalle, joulukinkulle kuin rosvopaistillekin. Koko komeus on pakattu kauniiseen lahjarasiaan. Kotelon mitat 35x12x4 cm. Veitsi ja haarukka pituus 30 cm. Pakkauksen koko 37x14x5 cm.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PEIJAISSETTI
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature