Puinen lahjarasia musta

Kaikki tuotteemme toimitetaan tyylikkäissä pahvirasioissa, joissa ne voi antaa lahjaksi sellaisenaan. Jos haluat jotain hienompaa ja kestävää, vaikkapa keräilypuukon säilytykseen sopivaa, löytyy meiltä myös puinen lahjarasia.

Rasia on valmistettu kotimaisesta vanerista, kannessa on saranat ja lukitus. Kanteen on lehtisahalla avattu Iisakki Järvenpään nimikirjoitus. Nämä rasiat meille valmistaa käsityönä oululainen lehtisahataiteilija Jaana Kallinen. Rasia on saatavissa lakattuna tai mustaksi petsattuna. Rasian mitat ovat 40x10x8cm. Se on sopiva esimerkiksi perinnepuukon ja helavyön säilytykseen, siihen mahtuu jopa Tuplaleuku. Lyhytteräisen käyttöpuukon säilytykseen se on aika iso, niille suosittelemmekin mallistossamme olevia Peltirasioita.

Varastossa
Tuotenumero
7-33m
80,00 €
Lisätietoja
Mitat External dimensions ; length 38 cm, width 9, 5cm, hight 6 cm
Internal dimensions; length 35,5 cm, width 7 cm, hight 5 cm

Hiiliterästerissä on toimitettaessa suojaöljy, joka on ehdottomasti puhdistettava pois ennen elintarvikkeiden kanssa käyttöä. Puukko on aina käytön jälkeen puhdistettava ja kuivattava ja mielellään öljyttävä. Jos puukko jää märkänä tuppeen, se mustuu ja saattaa ruostua. Mikäli käytät puukkoa elintarvikkeisiin, öljyä terä jatkossa esim. rypsi- tai auringonkukkaöljyllä. Oliiviöljyn happoisuus saattaa tummentaa terää. 

Keittiö- ja kalaveitset sekä riistapuukko ovat ruostumatonta terästä, joka ei vaadi öljyämistä. Ruostumattomassa terässä lukee etsattuna teksti "stainless steel". 

Carbon steel blade is corrosion protected with oil. The oil must be carefully removed before any use with grocery. Blade must be cleaned and dried after every use. We recommend using oil for corrosion protection. If the knife is left wet inside the sheath, it will get black markings and even rust. If you use knife with foodstuff, use eatable oil for example sunflower or rapeseed oil. Olive oil may be too acidic and affect marks on blade. 

The kitchen and fish knives as well as the Game knife are made of stainless steel, which does not require oiling. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Puinen lahjarasia musta
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature