Puinen lahjarasia vaalea

Kaikki tuotteemme toimitetaan tyylikkäissä pahvirasioissa, joissa ne voi antaa lahjaksi sellaisenaan. Jos haluat jotain hienompaa ja kestävää, vaikkapa keräilypuukon säilytykseen sopivaa, löytyy meiltä myös puinen lahjarasia.

Rasia on valmistettu kotimaisesta vanerista, kannessa on saranat ja lukitus. Kanteen on lehtisahalla avattu Iisakki Järvenpään nimikirjoitus. Nämä rasiat meille valmistaa käsityönä oululainen lehtisahataiteilija Jaana Kallinen. Rasia on saatavissa lakattuna tai mustaksi petsattuna. Rasian mitat ovat 40x10x8cm. Se on sopiva esimerkiksi perinnepuukon ja helavyön säilytykseen, siihen mahtuu jopa Tuplaleuku. Lyhytteräisen käyttöpuukon säilytykseen se on aika iso, niille suosittelemmekin mallistossamme olevia Peltirasioita.

Varastossa
Tuotenumero
7-33lv
80,00 €
Ulkomitat, pituus 38 cm, leveys 9, 5cm, korkeus 6 cm Sisämitat, pituus 35,5 cm, leveys 7 cm, korkeus 5 cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Puinen lahjarasia vaalea
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature