HEVOSPÄINEN KAKSOISPUUKKO JA HELAVYÖ

Vaihtoehtona perinteiselle Helahoidolle on kaunis Kauhavan Hevospäinen kaksoispuukko ja vaaleanahkainen messinkihelainen vyö.

Varastossa
Tuotenumero
2756/602
463,00 €

Maksimissaan 20 merkkiä

Maksimissaan 20 merkkiä

Vaihtoehtona perinteiselle Helahoidolle on kaunis Kauhavan Hevospäinen kaksoispuukko ja vaaleanahkainen messinkihelainen vyö. Hevospääpuukoissa on tuohilapuista ladotut kahvat messinkiheloilla. Puukkojen terät on kiillotettua hiiliterästä. Pienemmän puukon terän mitta on 6 cm, isomman 10 cm. Vaaleanahkaisessa tupessa on perinteiset koristelut sekä messinkinen kärkihela. Vyö on 115 cm pitkä, helposti heloja poistamalla lyhennettävissä haluttuun mittaan. Pidemmät vyöt erikoistilauksesta.  

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HEVOSPÄINEN KAKSOISPUUKKO JA HELAVYÖ
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature