Keittiömestari

Keittiömestari -lahjapakkaus sisältää joka keittiön kätevät superterävät pikkuveitset, Kolmoset veitsisarjan sekä pellava-puuvillaisen keittiöpyyhkeen ja pikkunäppärän leikkuulaudan. 

Varastossa
Tuotenumero
9110
99,00 €

Keittiömestari -lahjapakkaus sisältää joka keittiön kätevät superterävät pikkuveitset, Kolmoset veitsisarjan: perunaveitsen, tomaattiveitsen ja minifileen eli juuresveitsen. Lisäksi pakkauksessa on Jokipiiin pellavan valmistama riista-aiheinen pellava/puuvilla keittiöpyyhe sekä leikkuulauta. Kauniin puolukanpunainen pyyhe on mitoiltaan 45 x 55 cm. Suomessa valmistettu leikkuulauta on kotimaista koivua, mitat 15x15 cm, 1,4cm paksu. 6,5mm kerrosten välissä on poikkisuuntainen viilu. Laudan pinta on käsitelty parafiiniöljyllä ja Osmovahalla. 

Kolmoset keittiöveitsisarja sisältää vuosien tauon jälkeen takaisin tuotantoon palanneet suosikit; juures-, peruna- ja tomaattiveitsen. Kattavalla valikoimalla pieniä veitsiä pilkot, kuorit ja paloittelet juurekset ja vihannekset. Fileteräinen juuresveitsi soveltuu mainiosti myös pienten kalojen fileoimiseen. Terät ovat ruostumatonta terästä, messinkiniiteillä kiinnitetty kahva öljyttyä koivua. Perunaveitsi sekä sahalaitainen tomaattiveitsi ovat n.19cm pitkiä, josta terän mitta 8cm. Juuresveitsen kokomitta 21cm, josta terä 10cm.

Hiiliterästerissä on toimitettaessa suojaöljy, joka on ehdottomasti puhdistettava pois ennen elintarvikkeiden kanssa käyttöä. Puukko on aina käytön jälkeen puhdistettava ja kuivattava ja mielellään öljyttävä. Jos puukko jää märkänä tuppeen, se mustuu ja saattaa ruostua. Mikäli käytät puukkoa elintarvikkeisiin, öljyä terä jatkossa esim. rypsi- tai auringonkukkaöljyllä. Oliiviöljyn happoisuus saattaa tummentaa terää. 

Keittiö- ja kalaveitset sekä riistapuukko ovat ruostumatonta terästä, joka ei vaadi öljyämistä. Ruostumattomassa terässä lukee etsattuna teksti "stainless steel". 

Carbon steel blade is corrosion protected with oil. The oil must be carefully removed before any use with grocery. Blade must be cleaned and dried after every use. We recommend using oil for corrosion protection. If the knife is left wet inside the sheath, it will get black markings and even rust. If you use knife with foodstuff, use eatable oil for example sunflower or rapeseed oil. Olive oil may be too acidic and affect marks on blade. 

The kitchen and fish knives as well as the Game knife are made of stainless steel, which does not require oiling. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Keittiömestari
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature