Roihu 2016

Partiolaisten ja Iisakki Järvenpää Osakeyhtiön yhteistyö lähti uuteen liekkiin Suomen Partiolaisten järjestämässä Roihussa vuonna 2016.
Roihu oli suurin Suomessa koskaan järjestetty kansainvälinen partioleiri ja Suomen Partiolaisten seitsemäs suurleiri, eli Finnjamboree. Olimme otettuja päästessämme mukaan kokemaan ja näkemään yli 17000 leiriläisen tapahtuman. Miten hienosti organisoitu elämys! Roihun leirituotteita olivat mm Partiopuukot, Jänisjahti ja Kontio. Tuotteet olivat menestys ja varastoja täydennettiin leirille useampanakin päivänä. Roihu-tuotteet ovat nyt loppuunmyyty. 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature