Komiaa pöytähän

Riista kaitaliina on 50/50% pellava-puuvillaa, jonka luonnonläheinen kuvio on puukkotehtaan oma malli, ja sen on valmistanut Jokipiin Pellava Oy Jalasjärveltä. Kokkipojat- keittiöveitset, lihaveitsi ja leipäveitsi, ovat perinteikästä veitsimallistoamme 1950-luvulta. 

Varastossa
Tuotenumero
9118
172,00 €

Kaunis puolukanpunainen pellavaliina juhliin, joulupöytään tai arjen piristykseksi. Pellava-puuvillainen liina kestää vuosia säilyen kauniina pesusta toiseen.  Pakkauksen Kokkipojat- veitsipari siirtyvät myös sujuvasti keittiöstä ruokapöytään, lihaveitsi leikkaamaan juhlapäivän paistia ja leipäveitsi leipäkoriin.

Lihaveitsi on 27cm, terä 16cm. Leipäveitsi on 28cm pitkä 17cm terällä. Molemmissa on 1,2mm terän paksuus. Kaitaliina 45 x 140cm
Veitsissä on lakatut teak-kahvat ja terät ruostumatonta terästä. Käsin pesu, ei kestä konepesua. Kaitaliina 50% LI 50% CO, pesu 60°
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Komiaa pöytähän
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature