Patakolmoset

Kolmoset -puukkosarja sekä kotimainen pellavapuuvillainen patalappu. Perunaveitsi, sahalaitainen tomaattiveitsi sekä pidempi notkeateräinen juuresveitsi menevät joka keittiössä käytetyimpien työkalujen joukkoon!

 

Varastossa
Tuotenumero
9117
109,00 €

Maksimissaan 20 merkkiä

Maksimissaan 20 merkkiä

Maksimissaan 20 merkkiä

Helppo ja mutkaton paketti keittiöön! Kolmoset -puukkosarjassa on visakoivupäisiä puukkoja kolme erilaista; perunaveitsi, sahalaitainen tomaattiveitsi sekä pidempi notkeateräinen juuresveitsi, jota myös minifileeksi kutsutaan. Näillä kolmella pärjää keittiössä pitkälle, siksi se onkin mainio tuliainen niin aloittelevalle kuin konkarikokillekin. 

Pakettiin voi valita joko musta- tai ruskeakuvioisen puukkokuosisen patalapun. Lappu on tukeva ja hyvänkokoinen pellava-puuvillainen patalappu, jonka on tehnyt Jokipiin Pellava Oy Jalasjärveltä. 

Peruna- ja tomaattiveitset ovat 19cm pitkiä, josta 8cm terä. Juuresveitsi on 21cm pitkä 11cm terällä. Kaikki terät ovat 0,8mm paksuja. Patalapun mitat 20 x 20 cm.
Puukkojen kahvat ovat lakattua visakoivua, terä ruostumatonta terästä. Käsinpesu miedolla pesuaineella. Ei astianpesukoneeseen. Patalappu 50% LI, 50% CO, 60° pesu.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Patakolmoset
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature