Saunamajuri

Saunamajuri on tyylikäs vieminen mökille tai ilahduttamaan omaa saunahetkeä. Monikäyttöinen Vuolupuukko on luonnossa liikkujan luotettava kaveri, mutta myös näppärä työkalu vihdan tekoon mökin saunaa lämmittäessä. Pellava-puuvillainen Jokipiin Pellavan kutoma laudeliina perinnepuukkoaiheineen sopii niinikään suomalaiseen saunailtaan.

Varastossa
Tuotenumero
9112
127,00 €

Maksimissaan 20 merkkiä

Saunamajuri on wikipedian mukaan henkilö, jonka vastuulla on saunan lämmittäminen ja löylyistä huolehtiminen; vastuulla tulen sytyttäminen sekä polttopuiden lisääminen. Tärkeä henkilö ja tehtävä siis. 

Tärkeä tehtävä vaatii hyvät välineet. Tyylikäs kesäinen Saunamajuri-lahjapakkaus on mainio vieminen mökille tai ilahduttamaan omaa saunahetkeä. Monikäyttöinen Vuolupuukko on luonnossa liikkujan luotettava kaveri, mutta myös näppärä työkalu vihdan tekoon mökin saunaa lämmittäessä. Pellava-puuvillainen Jokipiin Pellavan kutoma laudeliina perinnepuukkoaiheineen sopii niinikään suomalaiseen saunailtaan.

Vuolupuukon terä on kiillotettua hiiliterästä, joka on erittäin terävä ja myöskin helppo itse teroittaa. Kahva on öljyttyä visakoivua. Vuolupuukko vaatii ajoittaista hoitoa, terä hieman öljyä ja teroitusta eikä sitä saa jättää kosteana tuppeen, ettei se ruostu. Vastineeksi saa uskollisen työkaverin, jota ei tarvitse eikä halua heittää roskiin työmaan loputtua. Kokonaismitta 26cm, puukon mitta 21,5cm, josta terän mitta 10cm.

Pellavaisen liinan koko on 45 x 150 cm.

Koko pituus 26cm. Puukko 21,5cm josta terä 10cm. Pellavaliinan koko 45 x 150cm.
Puukon hiiliteräksinen terä pitää säilyttää kuivana ja öljytä se silloin tällöin ruostumisen estämiseksi. Pellavaliina pesu 60° 50% CO 50% LI
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Saunamajuri
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature