Galaliittikahvainen naistenpuukko

Rajoitettu erä galaliittipäisiä Naistenpuukkoja. Puukon pituus 12cm, josta terä 6cm. Puukko on hyvänkokoinen tarkkuutta vaativiin käsitöihin. Toimii niin pienoismallien rakentamiseen kuin ompeluiden ratkomiseen ym. 

 

Varastossa
Tuotenumero
2253
100,00 €

Maksimissaan 15 merkkiä

Rajoitettu erä galaliittipäisiä Naistenpuukkoja. Puukon pituus 12cm, josta terä 6cm.

Naisten puukko nimestään huolimatta sopii sekä miehen että naisen käteen. Nimensä se on ehkä saanut siitä, kun on aikojen saatossa ollut se pieni näppärä puukko kaksoispuukon tupessa. Puukko on ollut hyvän kokoinen tarkkuutta vaativiin käsitöihin. Nykyään toimii niin pienoismallien rakentamiseen kuin ompeluiden ratkomiseen ym. 

Nahkainen tuppi on joko vaalea tai musta. Puukot on tehty tehtaan vanhaa galaliittivarastoa hyödyntäen. Galaliittipuukot ovat hieno lahja ja mainio keräilykohde. Tiettävästi galaliittia ei enää valmisteta, tehtaan erätkin ovat yli 60 vuotta vanhoja. Puukon voi yksilöidä kaiverruttamalla esim. omistajan nimen puukon terään. Puukko 12cm, terä 6cm.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Galaliittikahvainen naistenpuukko
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature