HEDELMÄVEITSISARJA

Hedelmäveitsisarja. Legendaarinen vuosikymmeniä tuotannossa ollut hedelmäveitsisarja, tämän moni muistaa mummolasta. Veitsien tiikkiset kahvat ovat tehtaan kellarin kätköistä löytynyttä erää 50-60-luvulta. Toimii myös juustotarjottimella, terän koko ja muoto on oivallinen niin koville kuin pehmeämmille juustoille. 

Varastossa
Tuotenumero
2440
99,00 €

Maksimissaan 20 merkkiä

Hedelmäveitsisarja. Legendaarinen vuosikymmeniä tuotannossa ollut hedelmäveitsisarja, tämän moni muistaa mummolasta. Veitsien tiikkiset kahvat ovat tehtaan kellarin kätköistä löytynyttä erää 50-60-luvulta. Pitkän säilytyksen johdosta tiikissä saattaa olla pieniä värieroja, jotka oletettavasti tasaantuvat ajan mittaan. Tästä erästä saatiin valmistettua 200 kpl sarja myyntiin. Sarja sisältää neljä hedelmäveistä sekä puisen pöytätelineen. Rasiat ovat myös alkuperäistä kellarista löytynyttä vanhaa varastoa. Ei siis mitään retroa vaan oikeasti vanhaa. Hedelmiä ei ole vielä kovin kauan Suomessa saanut ympärivuotisesti, joten kun niitä sai, juhlistamassa oli tietenkin asiaan kuuluva veitsisarja. Eikä niiden arkipäiväistäminen tänäänkään mitenkään pakollista ole.
Veitsisarja toimii nykyään mainiosti myös juustotarjottimella. Terät ovat sopivan kokoiset pilkkomaan kovemmat juustot ja sipaisemaan pehmeämpiä herkkuja keksin päälle. Tälle sarjalle jokainen keksii käyttöä!

Measure and weight /mitat ja paino 
/mått och vista /messen und wiegen /medida y peso Knife in the sheath /puukko tupessa /kniv i slida /Messer in der Scheide /cuchillo en le vaina: Knife /puukko /kniv /messer /cuchillo: Blade / terä /blad /klinge /vaina
length / pituus /längd /länge /longitud: thickness / paksuus /tjocklek /stärke /espesor: ~
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HEDELMÄVEITSISARJA
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature