HEVOSPÄINEN KAKSOISPUUKKO JA HELAVYÖ

Vaihtoehtona perinteiselle Helahoidolle on kaunis Kauhavan Hevospäinen kaksoispuukko ja vaaleanahkainen messinkihelainen vyö.
Varastossa
Tuotenumero
2756/602
383,00 €

Maximum 20 characters

Maximum 20 characters

Vaihtoehtona perinteiselle Helahoidolle on kaunis Kauhavan Hevospäinen kaksoispuukko ja vaaleanahkainen messinkihelainen vyö. Hevospääpuukoissa on tuohilapuista ladotut kahvat messinkiheloilla. Puukkojen terät on kiillotettua hiiliterästä. Pienemmän puukon terän mitta on 6 cm, isomman 10 cm. Vaaleanahkaisessa tupessa on perinteiset koristelut sekä messinkinen kärkihela. Vyö on 115 cm pitkä, helposti heloja poistamalla lyhennettävissä haluttuun mittaan. Pidemmät vyöt erikoistilauksesta.  

Hiiliterästerissä on toimitettaessa suojaöljy, joka on ehdottomasti puhdistettava pois ennen elintarvikkeiden kanssa käyttöä. Puukko on aina käytön jälkeen puhdistettava ja kuivattava ja mielellään öljyttävä. Jos puukko jää märkänä tuppeen, se mustuu ja saattaa ruostua. Mikäli käytät puukkoa elintarvikkeisiin, öljyä terä jatkossa esim. rypsi- tai auringonkukkaöljyllä. Oliiviöljyn happoisuus saattaa tummentaa terää. 

Keittiö- ja kalaveitset sekä riistapuukko ovat ruostumatonta terästä, joka ei vaadi öljyämistä. Ruostumattomassa terässä lukee etsattuna teksti "stainless steel". 

Carbon steel blade is corrosion protected with oil. The oil must be carefully removed before any use with grocery. Blade must be cleaned and dried after every use. We recommend using oil for corrosion protection. If the knife is left wet inside the sheath, it will get black markings and even rust. If you use knife with foodstuff, use eatable oil for example sunflower or rapeseed oil. Olive oil may be too acidic and affect marks on blade. 

The kitchen and fish knives as well as the Game knife are made of stainless steel, which does not require oiling. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HEVOSPÄINEN KAKSOISPUUKKO JA HELAVYÖ
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature