Naisten galaliittikahvainen puukko ja messinkinen helakoru

Galaliittipäisiä Naistenpuukkoja ja samansävyisiä messinkisiä Helakoruja lahjapakkauksessa. Puukon mitta 12cm, josta terä 6cm.
Varastossa
Tuotenumero
2257/170
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Naisten galaliittipuukko ja koru keltainen
134,00 €
Naisten galaliittipuukko ja koru punainen
134,00 €
Naisten galaliittipuukko ja koru tummanpunainen
134,00 €
Naisten galaliittipuukko ja koru vihreä
134,00 €
Naisten galaliittipuukko ja koru valkoinen
134,00 €
Naisten galaliittipuukko ja koru musta
134,00 €

Rajoitettu erä galaliittipäisiä Naistenpuukkoja ja samansävyisiä messinkisiä Helakoruja lahjapakkauksessa.

Naisten puukko nimestään huolimatta sopii sekä miehen että naisen käteen. Nimensä se on ehkä saanut siitä, kun on aikojen saatossa ollut se pieni näppärä puukko kaksoispuukon tupessa. Puukko on ollut hyvän kokoinen tarkkuutta vaativiin käsitöihin. Nykyään toimii niin pienoismallien rakentamiseen kuin ompeluiden ratkomiseen ym. 

Nahkainen tuppi joko vaalea tai musta. Puukot on tehty tehtaan vanhaa galaliittivarastoa hyödyntäen. Galaliittipuukot ovat hieno lahja ja mainio keräilykohde. Tiettävästi galaliittia ei enää valmisteta, tehtaan erätkin ovat yli 60 vuotta vanhoja. Puukon voi yksilöidä kaiverruttamalla esim. omistajan nimen puukon terään. Puukko 12cm, terä 6cm.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Naisten galaliittikahvainen puukko ja messinkinen helakoru
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature