Naisten galaliittikahvainen puukko ja messinkinen helakoru

Galaliittipäisiä Naistenpuukkoja ja samansävyisiä messinkisiä Helakoruja lahjapakkauksessa. Puukon mitta 12cm, josta terä 6cm.
Varastossa
Tuotenumero
2257/170
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Naisten galaliittipuukko ja koru musta
134,00 €
Naisten galaliittipuukko ja koru sininen
134,00 €
Naisten galaliittipuukko ja koru valkoinen
134,00 €
Naisten galaliittipuukko ja koru oranssi
134,00 €
Naisten galaliittipuukko ja koru keltainen
134,00 €
Naisten galaliittipuukko ja koru punainen
134,00 €
Naisten galaliittipuukko ja koru tummanpunainen
134,00 €
Naisten galaliittipuukko ja koru vihreä
134,00 €
Rajoitettu erä galaliittipäisiä Naistenpuukkoja ja samansävyisiä messinkisiä Helakoruja lahjapakkauksessa. Nahkainen tuppi joko vaalea tai musta. Puukot on tehty tehtaan vanhaa galaliittivarastoa hyödyntäen. Galaliittipuukot ovat hieno lahja ja mainio keräilykohde. Tiettävästi galaliittia ei enää valmisteta, tehtaan erätkin ovat yli 60 vuotta vanhoja. Puukon voi yksilöidä kaiverruttamalla esim. omistajan nimen puukon terään. Puukko 12cm, terä 6cm.

Hiiliterästerissä on toimitettaessa suojaöljy, joka on ehdottomasti puhdistettava pois ennen elintarvikkeiden kanssa käyttöä. Puukko on aina käytön jälkeen puhdistettava ja kuivattava ja mielellään öljyttävä. Jos puukko jää märkänä tuppeen, se mustuu ja saattaa ruostua. Mikäli käytät puukkoa elintarvikkeisiin, öljyä terä jatkossa esim. rypsi- tai auringonkukkaöljyllä. Oliiviöljyn happoisuus saattaa tummentaa terää. 

Keittiö- ja kalaveitset sekä riistapuukko ovat ruostumatonta terästä, joka ei vaadi öljyämistä. Ruostumattomassa terässä lukee etsattuna teksti "stainless steel". 

Carbon steel blade is corrosion protected with oil. The oil must be carefully removed before any use with grocery. Blade must be cleaned and dried after every use. We recommend using oil for corrosion protection. If the knife is left wet inside the sheath, it will get black markings and even rust. If you use knife with foodstuff, use eatable oil for example sunflower or rapeseed oil. Olive oil may be too acidic and affect marks on blade. 

The kitchen and fish knives as well as the Game knife are made of stainless steel, which does not require oiling. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Naisten galaliittikahvainen puukko ja messinkinen helakoru
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature