HIRVIKOIRA-PUUKKO

Hirvikoira-puukko on kehitetty Ajokoira-puukosta, joka taas on alunperin valmistettu tilaustyönä palkinnoksi koirakokeisiin. Tämä malli kulkee nimellä Hirvikoira-puukko, mutta käy kyllä muillekin metsästyskoirarotujen harrastajille, esim. Pystykorvien tai Jämttien kanssa metsästäville.
Varastossa
Tuotenumero
4217
149,00 €

Maximum 20 characters

Hirvikoira-puukko on kehitetty Ajokoira-puukosta, joka taas on alunperin valmistettu tilaustyönä palkinnoksi koirakokeisiin. Tämä malli kulkee nimellä Hirvikoira-puukko, mutta käy kyllä muillekin metsästyskoirarotujen harrastajille, esim. Pystykorvien tai Jämttien kanssa metsästäville. Koirapuukot on tehty käytettäväksi ja materiaalit valittu sen mukaan, kahva on lakattua visakoivua messinkisellä alahelalla. Tumma raita kahvan ylälaidassa on nahkaa ja ylähelana on pronssista valettu Hirvikoiran pää. Terä on kiilloitettua hiiliterästä, pituus 10cm. Tuppi on vaaleaa nahkaa messinkiheloituksin ja siihen on poltettu käyttötarkoituksen mukaan valittu kuva. Teknisesti samaa puukkoa tehdään myös ajokoiran päällä, nimellä Ajokoira-puukko. Koko pituus 24cm, puukko 21cm, terä 10cm
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HIRVIKOIRA-PUUKKO
Arviosi

Kyllä oli kyläläisillä, etenkin pojanklopeilla, ihmettelemistä kun syyskuussa 1922 maantietä pitkin kulki suunnaton kummajainen. Siinä joutuivat Kosolan Alfredin hevoset koettelemaan voimiaan vetäessään reellä taakkaansa, 5.000 kilon painoista heijaria, pitkin lumetonta tietä Järvenpään tehtaalle. Mutta sitten vasta kloppien mielikuvitus pääsi valloilleen, kun tehtaalta alkoi kuulua jatkuvaa jyskettä, kuin rautajätin moukariniskuja.

Iisakki signature